Te pregatesti pentru ziua nuntii alaturi de partenerul tau? Ai reusit sa gasesti locatia perfecta pentru ziua marelui eveniment intr-un Bucuresti in care a gasi locatia pentru nunta este o adevarata aventura? Ei bine, daca pregatirile pentru nunta sunt in toi, atunci trebuie sa acorzi atentie si serviciilor de filmari nunti daca vrei sa te bucuri de amintiri de calitate de la nunta ta.Tocmai pentru ca oferta de astfel de servicii de filmari nunta in Bucuresti este foarte diversificata si numeroasa, dorim sa venim in ajutorul tau oferindu-ti cateva sugestii in a face alegerea potrivita.

Alege din timp

Desi oferta de servicii de filmari nunti in Bucuresti este foarte numeroasa, alegerea unui videograf specializat in astfel de evenimente din timp este recomandata. Cei mai buni videografi sunt angajati cu multe luni in avans si prin urmare daca vrei sa ai garantia faptului ca beneficiezi de cele mai profesioniste servicii trebuie sa alegi din timp.

 Calitatea pe primul loc

Amintirile din ziua nuntii trebuie sa fie de cea mai buna calitate, fie ca vorbim despre fotografii sau de filmul nuntii. Prin urmare, atunci cand esti in cautarea de servicii de filmari nunti in Bucuresti trebuie sa acorzi atentie maxima calitatii serviciilor oferite.

Aici ne referim atat la echipamentele folosite pentru realizarea acestor filmari nunta, cat si la calitatea filmarilor existente in portofoliul videografilor cu care intri in contact. Alege acel videograf de nunta care ofera calitate atat in materie de servicii, cat si in ceea ce inseamna echipamentul folosit. De asemenea, nu uita sa verifici care este reputatia de care se bucura videograful de care esti interesat. Review-urile si feedback-ul clientilor reprezinta un barometru al calitatii fiecarui specialist in filmari nunti.

Costurile implicate de videograf

Daca ai gasit un videograf nunta cu o reputatie impecabila si cu un portofoliu care te-a convins sa iei legatura cu acesta, trebuie sa ai in vedere si aspectul referitor la costurile cu aceste servicii de filmari nunti. Pana la urma orice nunta are un buget si trebuie sa te incadrezi in respectivul buget. Mai mult decat atat, este foarte important sa acorzi atenti si serviciilor care intra in costurile solicitate de un videograf nunta.

Acestea sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand cauti un videograf nunta profesionist. Foloseste aceste sugestii si vei face alegerea potrivita pentru a te bucura de servicii de filmari nunti de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi.

https://vimeo.com/65314514

De cele mai multe ori miresele sunt cele care spun ultimul cuvant cand vine vorba de alegerea unui serviciu pentru ziua nuntii.  Fie ca vorbim de alegerea  rochiei de mireasa, a meniului  sau a formatiei, viitoarea mireasa este cea care de cele mai multe ori decide. Din nefericire exista persoane care atunci cand vor sa  aleaga un serviciu se gandesc prima data la partea financiara.

Alegerea unui  videograf de nunta  ar trebui sa se faca in functie de portofoliul sau, daca va place stilul sau de lucru. Pentru asta ar trebui sa vizionati atat videoclipurile  best moments  cat si filmul lung al nuntii sau montaje mai scurte, gen Cununia Civila, Pregatiri, Cununia Religioasa, Dansul mirilormomente speciale,  etc.

Este foarte important sa va asigurati ca persoana cu care ati semnat va fi prezenta ca videograf la nunta dvs. Sunt situatii in care se contracteaza mai multe nunti la targurile de nunti  pentru  aceeasi data urmand ca apoi sa trimita alti colaboratori.  Asigurati-va ca va veni cel caruia i-ati urmarit filmarile si cu care ati semnat.

Daca va place ceea ce fac  urmatorul pas inainte sa batem palma este acela de a ne cunoaste si de a vedea daca rezonam. De multe ori sunt clienti care accepta oferta de pret dar la intalnire ne dam seama ca nu rezonam la idei si  recomand  clientilor sa caute un alt videograf/cameraman de nunta pe stilul lor.

 

PS. Mai multe videoclipuri gasiti pe pagina de facebook : https://www.facebook.com/www.miticastinga.ro/

Share this moments
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •